Vitro Plus en Innovatie

Innovatie zit in ons bloed

Vitro Plus en Innovatie

Vanaf het prille begin van Vitro Plus in de late jaren 80 hebben we onze laboratoriumtechnologieƫn vernieuwd, die veel prijzen en mooie nieuwe producten opgeleverd hebben.

Deze 'never ending drive om te innoveren' is iets dat nodig is om te kunnen garanderen dat: 'Al onze klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste rassen en de beste kwaliteit, tegen een zo scherp mogelijke prijs'.

De oorsprong van varens dateert uit de prehistorische tijd, dus het is altijd een unieke uitdaging voor ons om te werken met varens in ons hypermoderne laboratorium. Men zou kunnen beweren dat deze klinische omgeving slecht geschikt is voor varens, maar het tegenovergestelde doet zich voor, varens doen het hier heel goed. De schoonheid van varens is echt buitengewoon, vanwege hun overvloed aan verschillende vormen, kleuren en transformaties tijdens de seizoenen. Steeds meer mensen beginnen deze unieke planten te waarderen. Dit kan zijn vanwege de verwantschap met de prehistorie en het mysterieuze karakter van varens.

Wij verrassen u graag met onze inspirerende en enorm groeiende selectie van varen soorten uit vele landen, van Wales tot Californiƫ, en zelfs uit Vietnam.

Het is onze missie om u dagelijks te verrassen met een verscheidenheid aan mooie varens van uitstekende kwaliteit.