Terug naar het overzicht

Royal Flora Holland Trade Fair Aalsmeer

Royal Flora Holland Trade Fair Aalsmeer

Van 8 t/m 10 november 2017 zal Vitro Plus vertegenwoordigd zijn op de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector, met meer dan 650 stands met de nieuwste trends en producten. Alles over kansen voor duurzaam ondernemen, digitalisering en globalisering. Internationaal netwerken met meer dan 16.000 vakexperts. Het thema van deze beurs is dit jaar "Welcome to the Green Age!" What's new, what's green, what's connecting? De wereld van groen groeit. Overal omringen we ons steeds vaker en creatiever met bloemen en planten. Op daken van wereldsteden verschijnen spectaculaire tuinen en parken.

Duurzaam ondernemen, digitalisering en globalisering veranderen de manier van zakendoen en bieden veel kansen voor producenten, handelaren en consumenten. What's new? Royal FloraHolland zet in op het verduurzamen van de gehele keten en op de ontwikkeling van een wereldwijd digitaal handelsplatform voor bloemen en planten. Welke kansen biedt dat? Bezoek de Trade Fair Aalsmeer en het Royal FloraHolland House. Welcome to the Green Age! What's green? De Trade Fair staat dit jaar in het teken van de groene groeimarkt met tientallen workshops, een Green Walk langs groene innovaties, de stijltrends van 2018 en nog veel meer. Dat wil je niet missen!

What's connecting? - De grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector. - Meer dan 650 stands met de nieuwste trends en producten. - Alles over kansen voor duurzaam ondernemen, digitalisering en globalisering. - Internationaal netwerken met meer dan 16.000 vakexperts. Locatie van deze beurs: Royal FloraHolland Aalsmeer Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer Openingstijden: woensdag en donderdag van 9:00 tot 17:00 en op vrijdag tot 15:00 Ontdek de groeiende wereld van groen op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer! Klik hier en schrijf je vandaag nog in via deze link: https://www.eventpartners7.nl/floraholland/Aanmelden/event/tradefair